Google+ Followers

heerlijke recepten

Thursday, August 27, 2015

Tips om digitaal te ontgiften

In deze tijd lijkt het erop of mensen niet eens meer weten hoe ze met elkaar moeten communiceren
of hoe te ontstressen, alles draait soms om de email of whatsapp hieronder een aantal tips on jezelf te ontgiften1. Filteren, schoon je whatsapp lijst, wie praat er tegen je op whatsapp en is het wel nodig? ik heb me werkgever op mijn whatsapp, paar familie leden, goede vrienden en kenissen de rest heb ik gedeleted.

2. Aan en uit knopje op de pc, laptop en mobiel.....ik maak er vaak gebruik gewoon uitzetten als jij je rust wilt pakken.

3. Tijden....kies voor jezelf tijden uit dat je digitaal bezig wilt zijn....24 uur per dag available zijn moet geen verplichtig zijn.

4. Wil je wel je mobiel aan en bij je houden maar genieten van de rust, ga dan naar plaatsen waar er geen mobiel bereik is, hutje op de hei, het bos, het water.5. Stop mensen de schuld te geven...jij bepaalt of je mobiel bereikbaar bent niet je werk of je vrienden en familie.

6. Praat erover met anderen....

7. Verstop je telefoon of leg hem op een plek waar je niet snel bij bent.

8. Gooi mobieltje in de plee of wasmachine.

9. Dagboek, houd een dagboek bij over het ontgiften.
Na de eerste ontwenningsverschijnselen tijdens je digitale ontgifting zul je ontdekken hoe rijk je leven kan zijn zonder de druk om continue te moeten reageren op alle digitale commando's van je gadgets

No comments:

Post a Comment