Google+ Followers

heerlijke recepten

Monday, August 24, 2015

Adje-Big2-Cho-Dio-Hef en Mocromaniac zijn Straight Outta Control

Adje, Big2, Cho, Dio, Hef en Mocromaniac zijn Straight Outta Control (S.O.C)

Hiphop collectief brengt tribute aan N.W.A.

logo
 
 
Het verhaal van de baanbrekende hiphopgroep N.W.A (Dr. Dre, Ice Cube, Eazy-E, DJ Yella en MC Ren) komt tot leven in de nieuwe bioscoopfilm “Straight Outta Compton”. Geïnspireerd door hun verhaal en de muziek, brengt het collectief Adje, Big2, Cho, Dio, Hef en Mocromaniac een onafhankelijke tribute EP uit getiteld S.O.C (Straight Outta Control)

Fotograaf: Ilja Meefout

De nieuwe bioscoopfilm Straight Outta Compton, die draait vanaf 3 september, vertelt het verhaal van de hiphopgroep N.W.A. De film laat zien hoe N.W.A eind jaren ’80 muziek gebruikte om het leven in de hood te beschrijven en hiermee in opstand te komen tegen de politie en overheid. Met o.a. O’Shea Jackson Jr. (Ice Cube), Corey Hawkins (Dr. Dre) en Jason Mitchell (Eazy-E) in de hoofdrollen.  

Met dezelfde passie voor hiphop en het uitbrengen van muziek waar zij zelf voor staan, hebben Adje, Big2, Cho, Dio, Hef en Mocromaniac zich drie dagen lang opgesloten in het huis van Big2 in Heiloo met als resultaat een 5-track tellende EP. Dit opnameproces is vastgelegd door Puna in een documentaire, exclusief te zien op Puna.nl.

De lead single van de EP S.O.C. (Straight Outta Control) heet 'Dat Nu' en komt samen met de EP uit op vrijdag 28 augustus 2015. Ook wordt binnenkort de videoclip gelanceerd.

No comments:

Post a Comment